VÄLKOMNA TILL VÅRT GÅRDSHOTELL

Förläng din vistelse hos oss och checka in i något av våra mysiga rum. 

Varje rum är individuellt inredda och representerar någon eller något som har en speciell plats i vårt hjärta. Fråga oss gärna vad just ditt rum har haft för betydelse för oss.

Boka rum eller övernattningspaket online. 

För frågor eller hjälp med att boka ring oss på telefon 073-420 52 40 eller maila till info@ivogarden.se

Gårdshotellets hjärta


En plats att mötas och umgås på. Köket brukar vara den plats där alla samlas, så är det även här. I vårt gästkök hittar ni kylskåp, micro, spis, kaffekokare och diskmaskin. Här kan ni förbereda er fika innan ni beger er ut på ert äventyr.

Dusch och tvättmöjligheter


Efter en heldag med vandring på klacken eller paddling på sjön kan det vara skönt att ha någonstans att tvätta och torka sina blöta kläder. Här finns både tvättmaskin och torkskåp.

En plats att umgås på


Vår ambition är att skapa platser att umgås på. I väntan på ert restaurangbesök kan ni slå er ner i vår soffgrupp utanför gästköket, samtala, spela kort och njut av varandras sällskap.

Toaletter och duschar


Vi har totalt 8 toaletter, två stora duschrum och en separat toalett med dusch där man kan duscha avskilt. Dessa ligger i gemensamma utrymmen med några stegs avstånd till samtliga rum.


Avkopplande bad i vårt utespa


I anslutning till de två stora duschrummen finner ni vårt utespa bestående av två vedeldade badtunnor och en jacuzzi. Här kan du koppla av efter en lång dags vandring eller avsluta kvällen med familj, vänner eller kollegor. Dessa bokas senast 24 h innan ankomst.

Rum


I gårdshotellet finns 15 rum med totalt 40 sängplatser fördelade på enkelrum, dubbelrum och familjerum. Alla rum är försedda med handdukar och badrock till de vuxna.

Husdjursvänliga rum


I några av våra familjerum välkomnar vi även husdjur, här har vi haft besök av hundar, katter och kakaduor.

De är även välkomna på vår uteservering. Väluppfostrade hundar kan få ligga hos sin husse och matte i delar av restaurangen.

Scandinavian Black


Schampo, balsam och hudlotion - Inspirerad av havet, mystiken och den syndiga naturen i Mölles gömda badkappa.

Pure Archipelago - en uppfriskande inslag av granatäpple tillsammans med andra naturliga ingredienser framkallar känslan av att vara någonstans i den vidsträckta svenska skärgården där skog, klippor och hav möts.

Petit Hotel


- The small hotels with great kitchens. 

Vi är stolta medlemmar i organisationen Petit Hotel. I familjen finner ni mindre privatägda hotell med stort hjärta, stark personlighet, god service och fantastisk mat. Som gäst får du en upplevelse utöver det vanliga när du besöker ett Petit Hotel.