IVÖGÅRDEN MAT & VINGÅRD

RESTAURANG

Restaurangen ligger på Ivö, i Ivösjön. Du tar dig hit via trafikverkets bilfärja från Barum. 

Färjan går dygnet runt, är gratis och överfarten tar fem minuter.

Restaurangen är beläggen i den gamla prästbostaden. År 1965 brann hela huset ner och endast grunden som var gjord av sten stod kvar. År 1967 återuppbyggdes fastigheten av Trefaldighets församling och samtidigt byggdes längan där större delen av våra rum är förlagda idag. År 1991 med hjälp av en donation av familjen Frostensson byggdes de båda husen ihop med den Stora salen där vi idag anordnar Bröllop, fester, konferenser och andra trevliga sammankomster.

Vi lagar all mat från grunden och vi älskar lokalt, närproducerade och ekologiska råvaror! Våra menyer byggs efter årstiderna och vi anpassar oss efter vad våra granngården har att erbjuda.


JULBORD


TRADITIONELLT JULBORD med en touch av Ivögården!
25 NOV - 16 DEC (onsdag - lördag)

I år erbjuder vi ett ett klassiskt julbord med gårdens egna sillinläggningar, hemmagjorda köttbullar, Jansson, vilt från Trolle Ljungby, risgrynsgröt, ris á la Malta och mycket mer.

Pris: 695 kr per person
Pris för barn: 25 kr per år för barn 3-15 år

Boka bord här —>

BOENDEPAKET
Bo över i ett av rummen på Gårdshotellet. Pris 1595 kr per person för del i dubbelrum.
I priset ingår övernattning, frukostbuffé och julbord.

Boka övernattningspaket här —>

VINTERMENY 


15 - 24 NOV - VINTERMENY 
3 rätters meny i vinterns tecken!

Pris: 595 kr per person, 3 rätters
Barn 3-15 år, 225 kr per barn

Kvällens Amuse


Jordärtskockssoppa med tryffelolja, jordärtskockschips serveras med hembakad foccaica & vispat örtsmör

Trumpetsvampssotad rostbiff på hjort från Filkesboda Gård, rostad pumpa & potatisterrin, serveras med päronchutney


Vit chokladpannacotta, chokladkaka & kvällens bär, serveras med stekt vit choklad och glass från Slöinge


Kvällens Ost


Förboka bord genom att maila: info@ivogarden.se eller ring: 073-420 52 40

OM IVÖGÅRDEN MAT & VINGÅRD

Hösten år 2012 tog Köksmästaren och krögaren Petter Jeppsson tillsammans med två barndomsvänner över fastigheten av Trefaldighets församling och startade upp Ivögården. Petter, Jonas och Oscar kompletterade varandra väl och tillsammans med vänner och familj började Ivögården sin resa mot vad det är idag. Hösten år 2017 sa Petter & Therese Jeppsson, JA! till varandra och sedan dess har de drivit Ivögården som ett familjeföretag, efter många timmar i svärföräldrarnas skinnsoffa har de utvecklat och skapat Ivögården Mat & Vingård.

KVÄLLSMENY


Serveras varje kväll för förbokade gäster kl: 18.00 - 22.00

Pris 3 rätters meny: 595 kr per person
Pris barnmeny: 225 kr 3-15 år

Förläng din vistelse och boka någon av våra övernattningspaket. Mer info

KVÄLLS SERVERING

Restaurangen är verksamhetens hjärta! Det är här kreativiteten och magin får komma till sin rätt, när gårdens köksmästare väljer ut säsongens bästa råvaror och vår sommelier sätter ihop ett passande dryckespaket för att leverera en meny i världsklass. Vår mål är att ge dig en oförglömlig upplevelse med mat och dryck i fokus. Vi ber er att förboka era besök och föranmäla eventuell specialkost för ge köket möjlighet att med sin kreativitet skapa en magisk måltid och ge serveringen förutsättningar för att ge er en oförglömlig kväll. Boka bord online, via mail: info@ivogarden.se eller ring oss på tel: 073-420 52 40.

CATERING

Vid speciella tillfällen som student eller företagsevent kan det vara önskvärt med Catering. Vi kan ordna med catering för upphämtning eller varför inte hyra köksmästaren för ett event på hemmaplan! Vi levererar catering färdiglagad på de bästa råvarorna säsongen kan erbjuda. Kontakta oss för offert via mail: info@ivogarden.se eller ring oss på tel: 073-420 52 40.

Välkommen att kontakta oss via

Mail: info@ivogarden.se eller ring oss på Tel: 073-420 52 40