IVÖGÅRDEN MAT & VINGÅRD

RESTAURANG

Restaurangen ligger på Ivö, i Ivösjön. Du tar dig hit via trafikverkets bilfärja från Barum. 

Färjan går dygnet runt, är gratis och överfarten tar fem minuter.

Restaurangen är beläggen i den gamla prästbostaden. År 1965 brann hela huset ner och endast grunden som var gjord av sten stod kvar. År 1967 återuppbyggdes fastigheten av Trefaldighets församling och samtidigt byggdes längan där större delen av våra rum är förlagda idag. År 1991 med hjälp av en donation av familjen Frostensson byggdes de båda husen ihop med den Stora salen där vi idag anordnar Bröllop, fester, konferenser och andra trevliga sammankomster.

Vi lagar all mat från grunden och vi älskar lokalt, närproducerade och ekologiska råvaror! Våra menyer byggs efter årstiderna och vi anpassar oss efter vad våra granngården har att erbjuda.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam porttitor augue a turpis porttitor maximus. Nulla luctus elementum felis, sit amet condimentum lectus rutrum eget.


AKTUELLA ÖPPETTIDER FÖR CAFÉ, LUNCH & KVÄLLSSERVERING

Från och med April håller vi öppet restaurangen för café & lunchservering fredag, lördag & söndag.

CAFÉ & LUNCHSERVERING KL: 12.00 - 15.00
Öppet för drop in gäster men förboka för att vara garanterad plats.

KVÄLLSSERVERING KL: 18.00 - sent.
Öppet alla dagar i veckan för förbokade gäster. 

Förboka via telefon: 073-420 52 40 eller maila: info@ivogarden.se

VARMT VÄLKOMNA

OM IVÖGÅRDEN MAT & VINGÅRD

Hösten år 2012 tog Köksmästaren och krögaren Petter Jeppsson tillsammans med två barndomsvänner över fastigheten av Trefaldighets församling och startade upp Ivögården. Petter, Jonas och Oscar kompletterade varandra väl och tillsammans med vänner och familj började Ivögården sin resa mot vad det är idag. Hösten år 2017 sa Petter & Therese Jeppsson, JA! till varandra och sedan dess har de drivit Ivögården som ett familjeföretag, efter många timmar i svärföräldrarnas skinnsoffa har de utvecklat och skapat Ivögården Mat & Vingård.

LUNCHRESTAURANG

Vi serverar vår goda lunch i restaurangen ÅRET OM! Vill ni vara säker på att få plats eller är ett större sällskap ber vi er att förboka bord. Eftersom att vi lagar all mat från grunden har vi de bästa förutsättningarna för att erbjuda en vällagad specialkost, det enda du behöver göra är att föranmäla den i samband med att ni bokar ert bord. Det går bra att boka bord online, via mail: info@ivogarden.se eller ring oss på tel: 073-420 52 40.
Varmt välkommen

TEMAKVÄLLAR

Årets temakvällar presenteras löpande här på sidan varefter de blir bokade, nu kan vi glatt presentera följande teman under sommaren!

27 maj - Spanien i skåne, paellakväll med spanska viner!
8 juli - Matresa med måltider serverade i naturen!
15 juli - Grillkväll, BBQ med toner från Karibien!
29 juli - Lilla Toscana med Ivögårdens matiga pizzor och Italienska viner!
9 september - Helgrillad gris med läckra tillbehör och utvalda viner!

BOKA BORD

KVÄLLSMENY

Välj mellan 3 rätters meny eller 5 rätters meny

Serveras varje kväll för förbokade gäster kl: 18.00 - sent.

Pris 3 rätters meny: 595 kr per person
Pris 5 rätters meny med sillbuffé: 795 kr per person
Pris barnmeny: 295 kr 6-14 år

Förläng din vistelse och boka någon av våra övernattningspaket. Mer info

KVÄLLS SERVERING

Restaurangen är verksamhetens hjärta! Det är här kreativiteten och magin får komma till sin rätt, när gårdens köksmästare väljer ut säsongens bästa råvaror och vår sommelier sätter ihop ett passande dryckespaket för att leverera en meny i världsklass. Vår mål är att ge dig en oförglömlig upplevelse med mat och dryck i fokus. Vi ber er att förboka era besök och föranmäla eventuell specialkost för ge köket möjlighet att med sin kreativitet skapa en magisk måltid och ge serveringen förutsättningar för att ge er en oförglömlig kväll. Boka bord online, via mail: info@ivogarden.se eller ring oss på tel: 073-420 52 40.

CATERING

Vid speciella tillfällen som student eller företagsevent kan det vara önskvärt med Catering. Vi kan ordna med catering för upphämtning eller varför inte hyra köksmästaren för ett event på hemmaplan! Vi levererar catering färdiglagad på de bästa råvarorna säsongen kan erbjuda. Kontakta oss för offert via mail: info@ivogarden.se eller ring oss på tel: 073-420 52 40.

Välkommen att kontakta oss via

Mail: info@ivogarden.se eller ring oss på Tel: 073-420 52 40